Kylmälaukut

Laadukkaat kylmälaukut ovat tärkeä osa kalastusta

Laadukas kylmälaukku takaa kalareissun saaliin sekä muiden ruokien ja juomien säilyvyyden tuoreina ja käyttökelpoisina säällä kuin säällä. Erityisesti juuri kalastajalle kylmälaukut ovat tärkeä varuste, sillä sopivan alhainen lämpötila ja kylmäketjun katkeamattomuus ovat olennainen asia saaliin säilymisen kannalta - oikeassa lämpötilassa säilytetty kala säilyy jopa 2-3 kertaa kauemmin! Kylmälaukku on helppo ja kätevä tapa pitää saalis sopivan lämpöisenä niin kesän helteillä kuin myös talven pakkasilla. Ja oikeanlaisessa kylmälaukussa säilyvät tietysti myös omat reissueväät. Valikoimastamme löydät erikokoisia kylmälaukkuja moniin olosuhteisiin olipa toiveenasi perinteinen kylmälaukku tai vaikkapa kylmälaukku 12v tai 230v jännitteellä.

Kylmälaukut sopivat moniin eri olosuhteisiin, ja tämän sivun valikoimista löydät kylmälaukkuja moneen lähtöön. Useissa kylmälaukkumalleissa on kätevät kantokahvat tai hihna avustamaan kantamisessa. Lisäksi myös kylmälaukkureppu on kätevä valinta, varsinkin jos kantomatkaa on pidemmälti.

Valitse tarpeisiisi sopivat kylmälaukut

Kylmälaukut on paras valita omien tarpeiden mukaisesti. Kompressorikylmälaukku on kätevä valinta esimerkiksi veneeseen, asuntovaunuun ja autoon, joissa ei aina ole verkkovirtaa. Ne ovat varustettu samanlaisella kompressorilla kuin kotijääkaappi ja toimivat hyvin energiatehokkaasti. Myös mökkeilemään menevälle kylmälaukut autoon ovat oiva valinta silloin, kun kylmälaukku toimii matkajääkaappina.

Erilaiset sähköllä toimivat laukut ovat hyvä valinta silloin, kun säilytät ruokaa kylmälaukussa pidempiä aikoja. Ne ovat helppo säätää ihanteelliseen lämpötilaan ja pitävät lämpötilan pidempään kuin perinteiset laukut. Perinteisessä kylmälaukussa on hyvä käyttää viilennyksen apuna kylmäkalleja. Kylmälaukun valinnassa on hyvä pohtia myös sen kokoa. Esimerkiksi pienet, pehmeäkantiset kylmälaukut mahtuvat pieneenkin tilaan. Ne ovat myös helppo kantaa ja kulkevat näin näppärästi mukana.

Verkkokaupastamme kalastukseen kaikki tarvittava

Olitpa sitten perinteisen kylmälaukun kannattaja tai tarvitset tilavan ja pitkään sopivan lämpötilan pitävän kylmälaukun saaliillesi, löydät itsellesi sopivan kylmälaukun valikoimamme avulla. Kalastusvälinekauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman kalastustarvikkeita sekä eri kokoisia kylmälaukkuja, jotka on helppo ottaa mukaan kalastusreissulle, mökille tai muille reissuille. Valikoimastamme löydät niin todella tilavat kuin pienet ja näppärät kylmälaukut. Hyvä valinta on myös kylmälaukku 12v tai 230v käyttöjännitteellä, mikä takaa pitkäkestoista säilytystä.

Kylmälaukku on parhaimmillaan pitkäikäinen hankinta, joten sen laatuun sekä huoltoon ja puhdistukseen on hyvä kiinnittää huomiota. Laadukkaat kylmälaukkumallit ottavat huomioon niin sinun laatuvaatimuksesi kuin ympäristön hyvinvoinnin ja ympäristön pilaantumisen ehkäisemisen. Kylmälaukkumallimme on myös helppo pitää puhtaana ja hajuttomana - sekä useaan malliin löydät valikoimastamme myös varaosat. Voit lisätä samalle tilaukselle myös muut kalastustarvikkeet, kuten heittoperhot ja onkivavat. Tutustu siis laadukkaaseen valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään!